Изненадващо Иван и Андрей обявиха, че скоро ще излезе тяхна официална автобиография.

...
Изненадващо Иван и Андрей обявиха, че скоро ще излезе тяхна официална автобиография.
Коментари Харесай

Иван и Андрей се похвалиха с автобиографична книга. Това ли е краят на ТВ тандема?

Изненадващо Иван и Андрей обявиха, че скоро ще излезе тяхна публична автобиография. Това предизвика стотици мнения в мрежата, дали по този метод не приготвят аудиторията си за формалния завършек на телевизионната си кариера. Фактите, обаче, са малко по-различни.

Всъщност Selfmade не е автобиография, а списание и книга в едно. В повече от 200 страници изданието споделя историята на двамата водещи, като в него има богат снимков материал и цифрово наличие.

По време на лайв в инстаграм новоизлюпените инфлуенсъри оповестиха, че са първата корица на Selfmade в България, и вътре всеки може да прочете същинските им истории от първо лице. Освен това са включени изявленията на дамите и фамилиите им, на близки другари като Графа, Део, Ути, Николета Лозанова и Магърдич Халваджиян.

Самият Андрей с подигравка подмятна, че това четиво ще изпълни жълтите издания с пикантерии. Ако това е правилно, значи единствено едно – " Опосумите “ най-сетне се изправят лице в лице с тематиките табу по техен адрес. Отговор на този въпрос ще даде самата книга, която излиза на 7 април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР